Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 18, 2016

Ο Λοχαγός ε.α. Ανδρέας Πετρόπουλος μίλησε για απεχθές χρέος.

Εικόνα
Ακούσαμε τις δηλώσεις όλων των υπευθύνων των κομμάτων είς την βουλήν, είς την Δ.Ε.Θ.
Αναγκαστικώς ο Πολίτης Λοχαγός της Λαϊκής Κινήσεως Πολιτών Αττικής. Εσχολίασε μέρος των δηλώσεων,του κακήν τη μοίρα κομμουνιστού πρωθυπουργού της Ελλάδος.
Εντύπωση μας έκανε μας επροκάλεσεν έκπληξην, δήλωσις (δέν ήτο και η μόνη) γενικού γραμματέως του είς την βουλήν εθνικιστικού (ώς δηλώνει) κόμματος, αφορώσα πρότασιν δια την λύσιν είς την πλασματική κρίσην που εβρισκώμεθα.

Διεξοδικώς και διάν πρώτην φοράν, μεταξύ των προτεινομένων λύσεων από όλο το φάσμα του είς την βουλή, πολιτικού κόσμου, πρώτος ο Λοχαγός ε.α. Ανδρέας Πετρόπουλος πρίν απο πέντε χρόνια είς την Καβάλα και μετέπειτα πάλι αρκετές φορές, είς ομιλίαν του προς τον σύλλογο, ανεφέρθει είς τους όρους (Απεχθές) και (Επαχθές) χρέος, ώς και στον ρόλο της σατανικής goldmann-sachs.
Στο βρώμικο αυτό παιχνίδι, που παίχθηκε είς βάρος του Ελληνικού Έθνους και του ελλαδικού κράτους ειδικότερον.

Μάλιστα και είς τα πετρέλαια του Κατακόλου ανεφέρθη ο Συναγωνι…

Ο σκοπός του εθνικιστή.

Εικόνα
Τόσα πολλά ακούγονται για το εν Ελλάδι εθνικιστικό κίνημα και την ιδεολογία του. Έχουμε ακούσει πολλά, είτε από φίλους είτε εχθρούς, είτε ακόμα από προβατόσχημες νυφίτσες που μας πλησιάζουν όντας εντολοδόχοι συγκεκριμένων (άκρο)δεξιών παρατάξεων, με μοναδικό ρόλο την δημιουργία ταραχών στις τάξεις μας και σκοπό την αποκομιδή των μέγιστων - βέβαια οι δύο τελευταίοι δεν μας αγγίζουν, έχουν γνώση οι φύλακες. Δυστυχώς όμως, οι φίλοι και συναγωνιστές είναι η πηγή των σκληρότερων χτυπημάτων. Διότι αυτοί κάνουν τις πιο αγνές ερωτήσεις, “ποιος ο σκοπός μας; ποια πρέπει να είναι η στρατηγική μας;”. Όσοι είμαστε ενεργοί εθνικοί λαϊκοί σοσιαλιστές, αντιλαμβανόμαστε την σύγχυση στις τάξεις μας. Στο ιδεολογικό στράτευμα που έχουμε επιλέξει να βρισκόμαστε, θα έπρεπε να συνυπάρχουν ιδεολογικοί μαχητές και φιλόσοφοι! Και να μην υπάρχει χώρος για κοινοβουλευτικούς καρεκλοκένταυρους που έχουν υιοθετήσει τον κομουνιστικό υλισμό ως ρητορεία και δημιουργούν ηθελημένα σύγχυση. Σκοπός των Εθνικιστών είναι να…

Ο Τζορτζ Σόρος επενδύει 500 εκατ. δολάρια υπέρ των μεταναστών

Εικόνα
Ο Τζορτζ Σόρος αυτός ο φιλεύσπλαχνος αγνός γεράκος, που ποτέ δεν δρα με κρυφή ιδιοτελή ατζέντα, αποφάσισε να επενδύσει 500 εκατομμύρια δολάρια υπέρ των μεταναστών.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του ιδίου στην Wall Street Journal: 
«Αποφάσισα να αφιερώσω 500 εκατ. δολάρια επενδύσεων στις συγκεκριμένες ανάγκες των μεταναστών, των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής [...] Θα επενδύσω σε νεοφυείς επιχειρήσεις, σε καθιερωμένες εταιρείες, σε κοινωνικές πρωτοβουλίες και σε δραστηριότητες που ιδρύονται από τους ίδιους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες [...]Οι πρόοδοι σ' αυτόν τον τομέα μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν αποτελεσματικότερα πρόσβαση στις κυβερνητικές, νομικές, χρηματοπιστωτικές και υγειονομικές υπηρεσίες»Έτσι απλά και εύκολα, η προσωρινή φιλοξενία των "προσφύγων", γίνεται μόνιμη εγκατάσταση. Και μαζί με την μόνιμη εγκατάσταση, έρχονται οι δουλειές, τα σπίτια η διεκδίκηση υπηκοότητας. Μπορεί όχι σήμερα, όχι αύριο αλλά σύντομα οι μαροκινοί που κάψανε το στρατόπε…

Συνέντευξη του Πολίτη Δημήτρη Δημητριάδη για το μνημείο του Εύζωνα στρατιώτη

Εικόνα
Απόσπασμα της συνέντευξης του Δημήτρη Δημητριάδη (τότε με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της πατριωτικής κίνησης) σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας το 2012. Όπου διηγείται την ιστορία του αγάλματος του εύζωνα και την σημασία της συντήρησης του.
Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και μάχες του ιδίου το μνημείο πήρε την θέση που του αξίζει σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Θεωρούμε την τοποθέτηση του συγκεκριμένου μνημείου, τεράστια νίκη του εθνικιστικού κινήματος απέναντι στους τουρκολάγνους ιθύνοντες της πόλης μας. Οι οποίοι όχι μόνο δεν βοήθησαν τον συναγωνιστή μας να βρει και να τοποθετήσει το άγαλμα (όχι φυσικά ότι περιμέναμε κάποια βοήθεια από αυτούς), αλλά αντιθέτως δημιούργησαν μύριες συμπληγάδες πέτρες και εκατοντάδες εμπόδια, για να τον καθυστερήσουν.
Στην πόλη που κάποιοι έχουν άγαλμα του σφαγέα μεχμετ αλη, υπάρχει και ένα άγαλμα που θυμίζει σε όλους το μίσος των Βουλγάρων προς τους Καβαλιώτες.


Αναρωτιόμαστε όμως και εμείς και όλοι όσοι περνάνε από το σημείο που έχει τοποθετηθεί…

Ο πολυπολιτισμός τους καταρρέει: Φωτιά στο camp της Μόριας

Εικόνα
Εν τη γενέσει του πεθαίνει ο πολυπολιτισμός που θέλουν να μας πλασάρουν οι παγκοσμοιποιητές κυβερνώντες. Δεύτερο κρούσμα βίας μεταξύ "μεταναστών", μέσα σε μόλις δύο μέρες! Το πρώτο ήταν εχθές όπου βρέθηκε νεκρός 33χρονος Αφγανός σε συμπλοκή προσφύγων στην Πάτρα. Και το δεύτερο και φυσικά πολύ σοβαρότερο σήμερα. Όλοι οι αριστεριστές έχουν μείνει ενεοί ενώ θα έπρεπε να το περιμένουν! Τους είχαμε προηδοποιήσει. Όλο το εθνικιστικό κίνημα φώναζε, ούρλιαζε πως οι λαθρομετανάστες είναι βόμβα έτοιμη να σκάσει. Γιατί σε εμάς είναι γνωστό -και σε όσους έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα- πως κάθε φυλή κουβαλάει τα δικά της μοναδικά γενετήσια χαρακτηριστικά, τα οποία θέλοντας και μη μας χαρακτηρίζουν. Οι φίλοι της κυβέρνησης (λαθρομετανάστες), όντας βάρβαροι τόσο στην καταγωγή στην προέλευση αλλά και στην νοοτροπία. Ερχόμενοι εδώ αντί να σεβαστούν την χώρα και το κράτος μαλώνουν και αλληλοσφάζονται αποδικνύοντας την βαρβαρική τους καταγωγή! Η εθνικιστική άποψη που πρεσβεύουμε είναι μία και στα…