Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 25, 2016

Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Η Βιοθεωρία του ηρωικού τρόπου ζωής.

Εικόνα
Κλιμάκιο του Συλλόγου υπο τον Λοχαγό ε.α. Ανδρέα Πετρόπουλο παρέστη είς την παρουσίαση βιβλίου, που αφορά την ζωή και τον ηρωϊκό τρόπο ζωής του Νικηταρά (Νικήτα Σταματελόπουλου) με τίτλο: Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Η Βιοθεωρία του ηρωϊκού τρόπου ζωής.
Προσκληθείς απο τον πατριωτικό φορέα (Ελληνική Δράση) Ο Λοχαγός ήταν και κύριος ομιλητής της εκδηλώσεως το απόγευμα του περασμένου σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου.
Την επομένην Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην οικία του Νικηταρά στο προάστιο της Καλαμάτας Νέδουσα στα πλαίσια της εκδήλωσης μνήμης του προαναφερθέντος Συλλόγου ο Συναγωνιστής Λοχαγός είπε λίγα λόγια είς μνήμην του Ήρωος.

Αυτοψία στο μνημείο πεσόντων του 498 τάγματος διαβιβάσεων.

Εικόνα
Έπειτα από επίσκεψη κλιμακίου του συλλόγου μας στο μνημείο των νεκρών του συμμοριτοπόλεμου, του 498 τάγματος διαβιβάσεων (1946-1949) στο στρατόπεδο ΚΟΤΣΑΛΟΥ, μετά λύπης μας διαπιστώσαμε πως, άτομα τα οποία προέρχονται προφανέστατα από τον αριστερό-αναρχικό χώρο και που σαφώς υποστηρίζονται από το ανθελληνικό παρακράτος που τόσα χρόνια πολεμάμε, ανέλαβαν την "αναδιαμόρφωση" του μνημείου. Είναι μια μόνο από τις κινήσεις που όχι μόνο δεν στοχοποιούνται από το σύστημα αλλά, αντιθέτως ενθαρρύνονται από την καθεστωτική αριστερή παρένθεση που λυμαίνεται την Πατρίδα. Καμία φύλαξη σε τέτοια ιστορικά μνημεία, καμία παρουσία του κράτους, μόνοι φύλακες μνημείων και ιστορίας εμείς οι εθνικιστές! Από την πλευρά μας έχουμε να δηλώσουμε, προς πάσα κατεύθυνση είτε προς φίλους είτε σε εχθρούς πως το μνημείο θα επισκευαστεί και μάλιστα,θα φροντίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης. Για να καταλάβουν τα ανθελληνικά υποκείμενα που μας πολεμούν, ότι η Καβάλα ή…