Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 7, 2017

Ομιλία του Πολίτου Λοχαγού Ανδρέα Πετρόπουλου στις 08.05.2017

Εικόνα
Ομιλία του Πολίτου Λοχαγού Ανδρέα Πετρόπουλου στις 08.05.2017 στα γραφεία της Λαϊκής Κινήσεως Πολιτών Αττικής όπου σχολιάζει τις γαλλικές εκλογές.

-ΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ- Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Το κείμενο που ακολουθεί το είχαμε γράψει και μοιράζοντας φυλλάδια, ενημερώσαμε τον κόσμο της Καβάλας πρίν από 6 χρόνια.

Για την Ελλάδα, την Μακεδονία καί την πόλη της Καβάλας Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την πόλη μας. Πολλά τα οποία δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς η Πατρίδα μας περνά την φτιαχτή τους κρίση. Έπειτα από την επίσκεψη του τούρκου υπουργού εξωτερικών υπάρχουν πληροφορίες, κατά κάποιους άλλους μόνον φήμες, πως δημιουργείτε το οθωμανικό κέντρο σπουδών καί το άνοιγμα τουρκικής τράπεζας ZIRAAT η οποία ήδη δραστηριοποιείτε στην Κομοτηνή καί στην Ξάνθη. Ακούγεται μάλιστα πως είναι δελεαστικές οι προσφορές της, μιάς καί δίνει δάνεια με επιτόκιο 3% μόνον.

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό? Καταλαβαίνει κανείς σας τις επιπτώσεις μιάς τέτοιας κίνησης? Γνωρίζουμε πως όλα τα νοικοκυριά περνούν μεγάλη κρίση όπως είναι γνωστό καθώς είναι υπερχρεωμένα στις διάφορες ¨Ελληνικές¨ τράπεζες καί είναι όλοι τους απελπισμένοι . Αν τρέξουν να πάρουν δάνεια με το δέλεαρ του μικρού επ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ