Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 28, 2017

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ......

Εικόνα
Σε άμεση αποκατάσταση της Ελληνικής μας Σημαίας προχώρησαν οι συναγωνιστές του συλλόγου μας όπως σας είχαν άλλωστε υποσχεθεί, απευθείας μετά το ντροπιαστικό χάλι που προκάλεσαν οι αριστεροί αναρχοκομμουνιστές και μετά από τα εμπόδια που μας έβαλε ο βροχερός καιρός. Το Λαϊκό αυτό Μνημείο που στολίζει την περιοχή του Αγίου Σύλλα, προκάλεσε πανελλήνιο αποτροπιασμό και μίσος για τους καταστροφείς του. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων και δη των Καβαλιωτών, μας εξέπληξαν ευχάριστα εκδηλώνοντας μας ζωηρώς την συμπαράσταση τους και δίνοντας μας θάρρος ώστε να το ξαναδημιουργήσουμε. Προς χαρά λοιπόν των περισσοτέρων Ελλήνων, το Λαϊκό μας Μνημείο βρίσκεται και πάλι προς χάριν των οφθαλμών των. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση.
Από αυτό το χάλι ....

 Με αυτούς τους συναγωνιστές ... Σε αυτό το αποτέλεσμα...

Ποιός είναι ο Ανδρέας Πετρόπουλος; Ποιό είναι το κίνημα μας;

Εικόνα
Ο Αρχηγός Ανδρέας Πετρόπουλος μιλάει για όλα και για όλους στην πολύ χρήσιμη εκπομπή του συναγωνιστή Τάσου Συμιγδαλά "Επανελλήνισις".
Εικόνα
Μόνον να κερδίσει έχει κάποιος εάν ακούσει τούτον εδώ τον άνθρωπο τον οποίο έχουμε την τιμή να τον ακολουθούμε. Ο Λοχαγός εα Ανδρέας Πετρόπουλος, αρχηγός του Κινήματος μας κάνει μία ομιλία πρωτίστως ωφέλιμη και ειλικρινή. Καταπληκτική ομιλία με πολλές αλήθειες και πληροφορίες, αλλά και με απαντήσεις σε πολλά από όσα μας απασχολούν σήμερα.