Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 18, 2017

Κοινή γραμμή όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

Εικόνα
18 Ιουν 2017
Ομιλία του Πολίτου Λοχαγού Ανδρέα Πετρόπουλου στις 12.06.2017 στα γραφεία της Λαϊκής Κινήσεως Πολιτών Αττικής όπου σχολιάζει την επικαιρότητα και την τραγωδία στο μενίδι.

"Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση η ταφόπετρα της Ελλάδος". Ομιλία του Λοχαγού εα Ανδρέα Πετρόπουλου.

Εικόνα
Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐ 2017
Ομιλία του Πολίτου Λοχαγού Ανδρέα Πετρόπουλου στις 15.05.2017 στα γραφεία της Λαϊκής Κινήσεως Πολιτών Αττικής όπου σχολιάζει την μασκαρεμένη ηττοπάθεια και δειλία πολλών ιερωμένων και την δήλωση του Πάκη Παυλόπουλου για ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης που θα είναι ο θάνατος της Ελλάδος.


ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012

Εικόνα
Με συγκίνηση και χαρά παρακολουθήσαμε την αιφνιδιαστική κίνηση των συναγωνιστών του Ιερού Λόχου 2012, που έγινε στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην απαξίωση των ηθών και των ξεπεσμό των αξιών που σκοπό έχουν τον εξευτελισμό του Ελληνικού Έθνους. Με λύπη μας παρακολουθήσαμε όμως για άλλη μια φορά την αδιαφορία των Ελλήνων συμπολιτών που τραβούν προς τον πάτο δίχως σταματημό. 
Ας είναι ..... Οι Ελληνες Εθνικιστές θα είναι πάντοτε στις επάλξεις για να δείχνουν την διαφορά μεταξύ γνήσιων Ελλήνων Πολιτών και αδιάφορων μικροαστών. Φαίνεται όμως δυστυχώς πως ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του και όσοι το κάνουν παραμένουν βολεμένοι στις συνηθισμένες κλισέ φράσεις τους όπως ,"κοίτα που μας κατάντησαν οι αλήτες, αλλά και τι να κάνουμε;".
Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε και θα το κάνουμε πράξη οταν μας δοθεί η ευκαιρία. Και τότε να είσαστε σίγουροι πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο για τους Έλληνες που το αξίζουν δημιουργώντας μια Ελλάδα ό…